söndag 22 mars 2009

söndag, vilodag ; javisst

Man kan säga att jag haft vilodag för jag gick upp kl 11 Men släppte ut Kitty på uteplatsen kl 06 30. Hon riktigt satte sig o kissa direkt nuffan, dock har hon blivit lidande. För jag åt min frukost lugnt o stilla sen ville jag att hon skulle äta men nehe då. Började dammsuga som verkligen behövdes. OCH skurat vardagsrummet o köket, skönt men vilken tid de tar. Hela förmiddagen har nästan gått o Ingen promenad. Kitty har vart på uteplatsen o lekt så hon har fått luft. Nu så sover hon o jag är hungrig haha.

IDAG: Jag som hade hoppats att susanna skulle komma med Kitah hit, men inget samtal än så det ser dött ut. Kitty ser verkligen upp till henne o Kitah är snäll tjej också. Jag har i alla fall städat o försökt fått ordning på garderoben. Kläder allså, de finns överallt ? Jag behöver någon som organiserar min garderob o förvaring, struktur helt enkelt.
IGÅR var vi hos susanna o Kitah o såg på robinson. Ja vad tycker man?
Jag tyckte han Michel var bra för han var kul o social men nejdå, surpupporna rösta ut honom. Varför han lixsom? Och inga hunkar heller, kasst!!
Vi såg en kriminalserie på 1an men helt plötsligt så sluta den, och då får man vänta till Nästa lördag; för det kommer man ihåg ?! Vi som satt o verkligen var spända på vilken som var mördaren, störande.. Ganska långt inlägg hehe, nu är det lunch de blir omelette tror jag / Evelina

1 kommentar:

  1. Jag jobbade på igår, men björn och hans bror hade hunnit packat ut det mesta i lastbilen innan jag slutade så vi åkte nästan direkt då.. vilken pärs det var att bära upp allt till björns lgh på 3e våning sen.. ! =P Därför jag inte hann förbi dig.. =(
    Men vi hade mysigt i lördags! =)
    Vi får ses i veckan tycker jag! Ringer dig! =D
    KRAM

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.