torsdag 19 mars 2009

Nytt sätt att äta, goda tips som gör gott!

Oatly erbjuder goda möjligheter till en bättre hälsa & det är värt o prova!
Detta är något som står i mitt kylskåp o som fungera lika bra som vanlig mjölk.
Den är gjord på ren havre o helt vegetabilisk. Den fungera lika bra i matlagning som bakning! Havre har också en rik näringssammansättning o innehåller kolhydrater, protein o fett som kroppen mår bra av! PROVA!
RECEPT
Pernillas Choklad- och päronkaka- Fri från mjölk, soja, ägg och gluten!
Ingredienser:
1 dl Havredryck
2 tsk snabbkaffe
1 tsk fiberhusk (finns i vanlig butik ICA)
1 dl flytande mjölk- och sojafritt margarin
2 1/2 dl socker
200 g rå potatis, mjölig sort
1/2 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2 dl bovetemjöl eller gluten- och mjölkfri mjölmix (Också vanlig ICA butik)
1 tsk bakpulver
1 liten burk konserverade päron ev kokosflingor att strö formen med
Gör så här:1. Smörj en form (gärna en springform så du slipper vända kakan när den är färdig) och strö den eventuellt med kokos, eller klä formen med bakplåtspapper. Häll av päronen och skiva dem på längden.
Värt o prova för den som gillar o baka, de gör ju inte jag men jag kanske blir tvingad om man får oväntat med besök.. Någon gång!/ Evelina
hemsidan för produkterna : http://www.oatly.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.