torsdag 29 januari 2009

utmanad

av Miss attitud http://dkqa.blogspot.com/

Favoritstad - Oslo det är otroligt mysigt o fina cafeer o underbara människor. Och det känns svenskt fast långt hemifrån.
Favoritdrink - Vin, ett gott vin är det bästa!
Det galnaste jag gjort - LORD måste jag svara okej då, fyllecellen ..sen säger jag inte mer ^^
Inom 10 år - Usch jag som har åldersnoja, okej, utbildning, jobb, o ett trivsamt hem som är mitt egna, kanske tillsammans med någon o Barn förhoppningsvis.
Favoritplagg - leggins o tunika
Sjukaste drömmen - oj jag har många drömmar. Jag har drömt att jag spela in film med persbrandt o hans bror stod bakom kameran (vet inte ens om han har någon)sen bråka de om vilken som skulle äta middag med mig... samtidigt som jag var hans fru Maria vad hon nu heter. Men det var nog mer en önskedröm haha. Har drömt om att jag shoppa med Victoria beckham o hennes barn. Sen att jag spelat in praites of the carrabien. Jag hoppade från en trästång som stod mitt i havet tillsammans med jhonny depp haha. Vadå kändiskåt.

Jag utmanar: susanna http://gadh.blogg.se sanna http://sannizle.blogspot.com
Elin http://esjoholm.blogg.se Oscar http://sthlmgossipboy.blogg.se/
Regler: du länkar den som utmanat dig & svarar i din blogg o sen utmanar andra.

3 kommentarer:

  1. hi hi det är lugnt, du har inte frågat vad jag heter i förnamn och jag har heller inte sagt det för jag vill inte lägga ett namn ute på min blogg. Men mitt förnamn är Diana. Har namnsdag idag oxå ;-)

    SvaraRadera
  2. Jag har antagit min utmaning och utmanat fler! =D

    SvaraRadera
  3. hahah eve lovar att ja ska göra din utamning när jag orkar uppdatera min blogg! är lite kass på de för tillfället. men finner inte tid! heheh men de kommer !

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.