söndag 28 februari 2010

söndagen på hundcafe

Butik och Cafe!
väldigt mysigt måste jag säga och vad grejer dom har speciellt till små hundar, trevlig personal och ett litet kryp in där "fikat" är. Socialt och många fina människor där. Det blev lite shopping för stumpan: hon fick en ny sele (den andra har hon bitit på låset) En ordentlig med reflex o med reflex som lyser när det är bäckmört!
Sedan en liten leksak (som jag har på bloggen) och så fick hon hundkex när vi fika.
Har beställt "mys/sovpåsen" som också är ute på bloggen, längre ned. Den var så gooo. Frågan är om hon kommer använda den, men jag tänker också på resväg i bil osv så är det ju smart och gosigt. Går ju inte köpa allt, eftersom det är saftiga priser.. MEN
Detta är och rekomendera till hundägare, Om just cafeet vet inte om det finns i sverige?


Vi mötte ett par sötisar, hanhunden där uppe till vänster var så förälskad i denna eroura. Namnet låter ju bara snobbigt, hon var inte ett dugg intresserad. Hon sa ifrån och han gnällde, gnydde och jucka i luften. Vad hjälpte det? (han var en liten ettrig tuffing) men hon satte han på plats..

Lilla Foxy längst ned, ville INTE vara med på bild, också en som var macho. Detta var ifrån oss, nu är vi trötta. Kitty har däckat. Tuff dag men väldig kul, tassarna och fötterna är äntligen varma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.