söndag 21 februari 2010

fullt hus!

GÖTEBORSK BRUDEN ÄR MKT VÄL GODKÄND!

som ni kanske førstår, så har vi haft besøk i helgen. Tommie kom på torsdagen, då blev det lugnt o jobb dagen efter. Tommie får en alltid och skratta och är en kul filur, han gav oss några råd om lägenhetens brister. Så nu ska vi se om jag kan få fixat min ihopfällda garderob mer eller mindre.
På fredagen kom det två till in i vår enkla lya. Julia och Robin, Julia är Lindas girlfriend ifrån goa göteborg. Mycket trevlig tjej så hon blev mkt godkänd. Robin är tommies polare, en skaraborgare ifrån mariestad ifrån början. Ja det var en enkel presentation.



Lördagen så skulle killarna till ballroom, ett rejvställe så då gick vi till ANDYS live musik och ett soft ställe med en hint av sport. Killarna var inte nöjda med rejvpartyt så dom kom till andys också. Där vänta vi in den norska jäntan Natalia, jag och natta skulle dra till ett annat ställe men nix.. utan något bra resultat. Trötta och frusna gick vi tillbaka. Kl 3 skulle alla dra hem, Tommie fick vi släpa ut efter " fy fan vilken snygg brud allså" han är för skön allså , ni skulle sett hur han raggar. SÖTEN.

Från och med nu så hatar jag oslo taxi allså, vi stod i 1,5 timma och vänta på taxi. Eller vänta och vänta vi försökte men vilka as. Jävla talliban jävel med skägg "öö ni få gå till taxi stoppet" men va fan är problemet eller? aja penga kåta utlänningshelvete. Jag sa svordomar högt o tydligt över hela karljohan, frusna, trötta och irriterade så tackar vi nästan gud för att 7eleven är öppet allså. Tillslut fick vi en gammalnorsk gubbe, som va jättegullig. Det var den resan, den lördagen i minusgrader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.