lördag 18 april 2009

kitty sjuk? hunddagis? aker brygge, linda osv

Som ni förstår får man mycket o tänka på i en storstad med hund.
Efter några dagar så fick kitty massa slem ur mungiporna och var röd runt munnen :-S Vet fortfarande inte vad det är men hon är pigg o mår bra så kanske förskylning.
Och nu när jag jobbar o är hemma efter 9 tim så tycker jag såå synd om henne Men det finns tydligen inget hunddagis här i Oslo. Hundpasserer tydligen så jag ska kolla detta.
Allt är som vanligt
Förutom att jag ätit kyckling i några dar nu så jag ska iväg och handla.
tror (eller hoppas) att jag gått ner 1 kilo, för jag har ätit mindre än hemma och går massavis. Kanske bara är en önskan. På så är det ny och trevlig personal, många karlar dessutom, det är ovanligt i barnhagar. Barnen är faktiskt duktiga o lyssnar bra. Önskar bara att dagarna inte gick så fort men jag ska inte klaga för när jag inte jobba så gick det för seegt.

- Dagens bästa är
att jag gått på stan med linda o hitta ett romantiskt vitt skärp, istället för spets grejs. Detaljer är kul. Linda hitta också , sen blev det lunch på aker brygge.
- Internet är nödvändigt, linda är på jobbet nu så jag är hos henne ikväll och skriver av mig lite. Hon har dock 10 trappor, 5 långa så man undviker och ha ärenden, men måste handla mat.
- Helgen gick så fort, jag och kitty var i parken idag och vi tog fram cykeln och cykla men usch det var ju uppför hela tiden ..haha. Samma om jag ska ner till centrum, lätt o komma ner men jobbigt hem. smidigare med spårvagn o buss :-)
blev ett långt inlägg men det är ju för jag inte är här var dag som förut. Nu skulle jag ju gått in på min dator som jag släpa hit. Men då har tydligen linda o silje slängt pappret med säkerhetsnyckeln på. Annars skulle ni får se bilder, nästa månad ska jag fixa internet. HUR ÄR DET MED ALLA BLOGGARE DÅ?
HA DE på BADET DIN GAMLE SHOKOLADE! /E

3 kommentarer:

  1. Hej! Sökte efter hunddagis i oslo så kom din blogg upp! Finns de inge sådant där? Funderar på att jobba där men bra om ja får ha med mig min vovve:/ Vad jobbar du med där då? Vad har du för hund då?

    SvaraRadera
  2. hej, jag såg att du sökte hunddagis/dagmatte. Jag är 34 år och kommer från sverige men bor i oslo sedan januari. Jag har haft hund i hela mitt liv men just nu är jag tyvärr hundlös.Jag har även arbetat på hundshelter i USA så jag har stor hundvana. Jag är sjukskriven sedan ett år tillbaka då jag fick en krafftig hjärnhinneinflamation och blev förlamad från naveln och ner. Nu har jag äntligen tränat tillbaka mina ben funktioner. Min rehab träning består av mycket promenader. Då det är väldigt tråkigt att promenera själv så tänkte jag att vi kunde slå 2 flugor i en smäll. om du är intreserad kan du kontackta mig på min mail isabelle.pv@hotmail.com .

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Jag sökte också på hunddagis och fick upp din blogg som första träffen. Vart finns det ett hunddagis i Oslo?
    //Linda

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.