onsdag 8 december 2010

ask me

Inte nog med moderna metoder med prev.medel för kvinnor.
Penis ring: håll stånd längre Penispump är nåt för dig, din pojkvän?
Hörs Nästan samma som bröstpump, låter ... äckligt. Vilket det inte handlar om att pumpa sperma o dricka- hade kunnat vart så. Säg bara - 10kilo så börjas det pumpa spermy
eller "talk to the mic"
denna kvällen & penispumpen: välkommen o läs!


RÄDDAREN I NÖDEN killar

Få metoder att få penisen större håller vad de lovar, men penispumpen klarar i alla fall av jobbet för en stund.
Män har i alla tiden försökt göra sin trotjänare mellan benen större. Men oavsett vad alla huskurer och operationer lovar är det få som verkligen ger önskat resultat på lång sikt. Det är här penispumpen kommer in i bilden eftersom att den på kort sikt kan hjälpa till att göra penisen större. För män som lider av impotens kan penispumpen också vara ett bra hjälpmedel till ett bättre sexliv.
En penispump fungerar som så att man trär ett plaströr över penisen. Plaströrer är i sin tur kopplat till en handdriven eller motordriven pump som skapar ett vakuum runt omkring penisen vilket får blodet att strömma till. Det gäller emellertid att vara försiktig så att man inte pumpar upp den för mycket eftersom att det leder till att blodkärlen skadas. OBS!
Ett exempel på hur man kan använda en penispump stod den amerikanske domaren Donald Thompson för, när han i augusti 2006 blev dömd till fyra års fängelse eftersom att han under en lång tid använt en medan han satt i domstolssalen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.