onsdag 25 april 2012


Gaialife.se
Må bra boende och mycket mer
och jag tycker att dom jobbar på ett alternativt sätt
som behövs i vårat samhälle idag och föralltid ^^
Läs och kika hemsidan.

GRÖN REHAB
" Vår målsättning är att starta projekt Jorde Liv under 2012
Gaia Life kursgård & Retreat, i Fjärås. Vi erbjuder grön rehabilitering med ett kognitivt synsätt och en helhetssyn på människan. Vår målgrupp är män och kvinnor med stressrelaterad ohälsa. Som har viljan att ta nästa steg i sin läkningsprocess.
Naturens närande och läkande kraft är känd sedan urminnes tider. Detta är nu även vetenskapligt bevisat att naturen har en posetiv inverkan på psykisk och fysisk ohälsa.
Att vistas i naturen ger oss kraft och läkning.

Under 12 veckor à 3 timmar à 3 dagar i veckan.Eller längre vid behov, får du tillsammans i en grupp dela och ta del av varandras livserfarenhet och kunskap.
-Vi lägger stor vikt vid att skapa en trygghet i gruppen.
Syftet under dessa veckor är att ge dig stöd i din process till förändring, stärka ditt självförtroende och skapa en mer posetiv självbild.
-Lära dig att lyssna på din kropp och dina behov.
Finna din inre kraft och din kreativitet.
Målsättningen är att efter dessa veckor ska du ta nästa steg in i annan form av sysselsättning.
Med hjälp av andningsövningar, mindfulness ( medveten närvaro) , coaching, samtal i grupp eller enskilt, trädgårdsterapi, naturupplevelser, promenader, medicinsk qigong, kreativt skapande och bara vara, får du hjälp med att ta nästa steg, till en konstruktiv föränding i ditt liv.

Vi vänder oss till Kommunen, Arbetsförmedling, Försäkringskassan, Landstinget, privatpersoner och företag.
Mina meningar: Jag tycker detta är strålande och jag hoppas att dom som är förtidspensionärer, sjukskrivna eller andra behövande kan få stöd till detta om så önskas.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.