söndag 22 januari 2012

Maria åkerberg svenskt eko skönhetsprodukt



"Balanserande (ej uttorkande) och passar därför mycket bra att börja med när man går över från mineralolja till vegetabiliska oljor. Minskar stora porer. Örtextrakt i form av Kardborre och Margosa (Neem) gör huden fräschare och med tiden mindre blank. Kardborre reglerar fettproduktionen. Margosa (Neem) är ett i Indien vanligt förekommande träd. Det har antiseptiska och stärkande egenskaper, vilket bl.a. bidrar till porförminskning. "
250kr 100 ml

Fuktbevarande ansiktsvatten utan alkohol, som avslutar rengöringen och förbereder huden för andra produkter. Ansiktsvatten med Citron & Aloe Vera för blandhud och fet hud. Extrakt från citron innehåller eterisk olja, mineralsalter och spårämnen.
- Kan vara otrolig skön efter en dag i solen eller under tiden eftersom aleovera är lugnande.
Eller i handväskan för att fresha upp sig lite under ett "spontant möte" beronde på hur lyxig du vill känna dig och vi kvinnor är en lyxvara Glöm inte det. Värd de bästa!
Den här är jag sugen att köpa och till ett shysst pris + fraktfritt på hemsidan
Kika och se vad ni tycker dom här två som jag har lagt upp nu som tips
är sånna jag vet fungerar. Samtidigt är marknaden stor inom detta, kan inte annat än att prova
Ge alltid en hudvårdsserie en månad för bästa resultat, under tiden kan du få en utrensning vilket är bra men kanske mer finnar dyker upp eller att huden känns sämre.
Ja var med om det själv nämligen och nu är min hud mkt bättre.
Ha tålamod bara :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.