måndag 25 april 2011

proteinbröd

Protein bröd som är lätt och göra !

8 ägg
1 burk med creme fraiche (den du kan baka med)
3tsk bakpulver
100g linfrön
120g kli
100g sesamfrön
100g solrosfrön
6 skedar med olivolja

Blanda ägg, creme fraiche och olja gott sammen
Väg och mät upp resten av ingredienserna ihop med äggblandningen.
Degen hälls över i en brödform(avlång) som är täckt med bakpapper och som gärna är smörjd i ändarna. Brödet steks i 170grader och med varmluft, färdig efter 45minuter

kan dubbla receptet / ev. minska med ägg..

2 kommentarer:

  1. Blir det bra det brödet?
    Ska prova tror jag.

    SvaraRadera
  2. jag fick smaka av en kock som gjort det :-) du kan minska med ægg om du inte gillar den smaken før mycket!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.